App. El Horno

Appartement gelegen te:

Het appartement is gelegen in Playa Paraiso

Verdere info:

Een tiental minuten verwijderd van de grote toeristische centra Los Cristianos en Playa de las Amercias bevindt zich het rustige Playa Paraiso.
Gelegen tussen het pittoreske La Caleta en Callao Salvaje, waar zopas het nieuwe zandstrand officieel werd geopend, is Playa Paraiso makkelijk bereikbaar langs de TF-1 autosnelweg. Je vindt er vooral residentiƫle complexen, de meesten van hen recent gebouwd, zoals Edificio Paraiso I & II die slechts 3 jaar geleden afgewerkt werden.

Ben je op zoek bent naar een nieuwbouw appartement in een goed onderhouden complex dan zit je hier goed. Aan de overkant van de straat bevinden zich een aantal residenties gebouwd in Moorse stijl, Adeje Paradise en El Cielo.
Slechts een paar hotels sieren het straatbeeld, waaronder de onlangs gebouwde 5 sterrenhotels Roca Nivaria en Bahia Principe.

Playa Paraiso is een mix van lokale bevolking en toeristen, dit vind je terug in de grote verscheidenheid aan restaurants en bars langs de hoofdstraat. Chinees of Italiaans, Franse keuken, of eerder tapas of vis en zeevruchten, het is er allemaal aanwezig.
Voor wie op zoek is naar al wat het zuiden van Tenerife te bieden heeft, dicht bij de grote winkels als Makro, Mercadonna en Lidl, maar net buiten de drukte en de hectiek van de grote centra, is Playa Paraiso de perfecte lokatie.

Faciliteiten

Foto's